Fiocchetti fylt med ekte Gorgonzola servert med villsopp og ristede Gresskarkjerner servert med Antipasta Buffet

Fiocchetti fylt med ekte Gorgonzola servert med villsopp og ristede Gresskarkjerner servert med Antipasta Buffet

Kok Foicchettien i ca 5 minutter i fosskokende vann. Samtidig stekes soppen i 5 minutter. Tilsett fløten og det kalde smøret sammen med soppen. La det smelte sammen, og tilsett den nykokte pastaen. Blandes sammen og avslutt med litt ristede hakkede gresskarkjerner og litt olivenolje.

Anbefales til:
Paradiso Salatbuffet

Relaterte produkter

Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Gresskarkjerner Ristede
Gresskarkjerner Ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info