Fiocchetti fylt med ekte gorgonzola, servert med stekt villsopp kremet i fløte og smør, overdrysset med Monini Torcana EV olivenolje og ristede gressk

Fiocchetti fylt med ekte gorgonzola, servert med stekt villsopp kremet i fløte og smør, overdrysset med Monini Torcana EV olivenolje og ristede gressk

Kok Foicchettin i ca 5 min i stormkokende vann - samtidig stekes soppen i 5 minutter. Tilsett fløten og det kalde smøret - la det smelte sammen og tilsett den nykokte pastaen. Blandes sammen og avslutt med litt ristede gresskarkjerner og litt olivenolje.



Relaterte produkter

Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Gresskarkjerner Ristede
Gresskarkjerner Ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info