Fersk Buffalo mozzarella med gul semitørket tomat, speket skinke og Tapanade-rull

Fersk Buffalo mozzarella med gul semitørket tomat, speket skinke og Tapanade-rull

Skjær opp mozzarella i skiver og legg midt på tallerken. Plasser semitørket gul tomat pent mellom mozzarellaskivene. Lage en rose av spekskinken og plasser "kl 9". Kjør olivene sammen med halvparten av olivenoljen i en food prosessor til Tapanande. Spred ut Tapanaden på torillan, plassere de semitørkede gule tomaten og salaten på en "strek" midt over totillalen fra "kl 9" til "kl 3" og rulle den sammen. Rulle in i plastikk og la den hvile 1-2 timer og skær den deretter opp i passe biter som settes "kl 3" på tallerken ved servering, pyntes med noen salatblader. Spre resten av olivenoljen over mozzarellaosten og skinken  sammen med litt salt og pepper.

Tips: Om du vil bytte ut mozzarellaosten mot hvit, lagret geitost eller Manchego er det er utmerket valg!

Relaterte produkter

Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Oliven Grillet Grønn
Oliven Grillet Grønn

Grønne store Halkidike oliven u.stein grilles og legges i lake sammen med krydder- og pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Kalamataoliven  u/sten
Kalamataoliven u/sten

Håndplukkede Kalamataoliven u/sten fra Hellas, saftig og karismatisk smak. Fargen er brun med hint av lilla.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info