Farra Perlato kremet villsopp servert med lammecarre

Farra Perlato kremet villsopp servert med lammecarre

  1. Tilbered hvetekjerner og perlespelt som anvist på pakken. Erstatt litt av vannet med grønnsaksfond.
  2. Fres løk og hvitløk i olivenolje til mykt, ha i perlespelt og hvetekjernene, sopp og dill.
  3. Tilsett fløte. La koke sammen.
  4. Tilbered lammecarre som ønsket
  5. Anrett som anvist. "Stripen" består av youghurt, Sweet Baby Ray BBQ og kremet hibiskus-balsamico.

  • Ingrediens

    • 0,025kg Tørsleffs Perlespelt
    • 0,025kg Tørsleffs hvetekjerner
    • 0,005l Økol grønnsaksfond
    • 0,015kg Løk, hakket
    • 1g Hvitløk, finhakket
    • 0,5g Dill, hakket
    • 0,02l
    • 0,03l Fløte
    • 0,12kg Lammecarre
    • 10ml Rød Hibiskus Crema Balsamico
    • 0,01l BBQ saus
    • 0,015l Youghurt naturell
    • 0,03kg Villsoppblanding
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Tørsleffs Perlespelt
    Tørsleffs hvetekjerner
    Økol grønnsaksfond
    Løk, hakket
    Hvitløk, finhakket
    Dill, hakket
    Fløte
    Lammecarre
    Rød Hibiskus Crema Balsamico
    BBQ saus 4265872 121619
    Youghurt naturell
    Villsoppblanding 2725745 120708
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

BBQ saus
BBQ saus

#1 BBQ saus i USA! THE SAUCE IS THE BOSS! Sweet Baby Ray’s BBQ-sauce i storkjøkkenforpakning i Norge. Sausen kommer i en praktisk kanne med gode helle-egenskaper med et dynamisk håndtak for best mulig bruk på kjøkkenet.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info