Farra Perlato kremet villsopp servert med lammecarre

Farra Perlato kremet villsopp servert med lammecarre

  1. Tilbered hvetekjerner og perlespelt som anvist på pakken. Erstatt litt av vannet med grønnsaksfond.
  2. Fres løk og hvitløk i olivenolje til mykt, ha i perlespelt og hvetekjernene, sopp og dill.
  3. Tilsett fløte. La koke sammen.
  4. Tilbered lammecarre som ønsket
  5. Anrett som anvist. "Stripen" består av youghurt, Sweet Baby Ray BBQ og kremet hibiskus-balsamico.

Relaterte produkter

Perlespelt fork ØKO
Perlespelt fork ØKO

Laget med "urkornet" spelt. Spelt inneholder ekstra fiber og tregere karbohydrater i tillegg til det reduserte innholdet av gluten sammenlignet med vanligere kornsorter: 8,4 % fiber og 12,2 % protein.

Mer info
Økol grønnsaksfond
Økol grønnsaksfond

100 % naturlig, økologisk grønnsaksfond med mild og fin smak av grønnsaker. Kan brukes som smaksetting eller brukes som grunnstoff til sauser eller supper. Mikses da 1:30.

Mer info
Rød Hibiskus Crema Balsamico
Rød Hibiskus Crema Balsamico

Laget på 100 % druemost og smaksatt med hibiskus. Meget dekorativ og smakfull. Blant annet på og til spekemat, antipasta, sjømat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info
BBQ saus
BBQ saus

#1 BBQ saus i USA! THE SAUCE IS THE BOSS! Sweet Baby Ray’s BBQ-sauce i storkjøkkenforpakning i Norge. Sausen kommer i en praktisk kanne med gode helle-egenskaper med et dynamisk håndtak for best mulig bruk på kjøkkenet.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info