Falafelboller med Quinoa, couscous og basmatiris

Falafelboller med Quinoa, couscous og basmatiris

  1. Falafelboller varmes i Tomato Frito-sausen
  2. Kok ris og quinoa sammen i 11 min i rikelig med vann, hell av vannet. Erter tilsettes når miksen er ferdigkokt.
  3. Couscous tilberedes som anvist på pakken.
  4. Grovhakk den soltørkede paprikaen.
  5. Miks ris/quinoa/erter, couscous, paprika, oliven og sopp. 
  6. Toppe med falafelbollene i Frito-saus, pynt med rød og grønn pesto og litt urter.

Relaterte produkter

Couscous med Krydder
Couscous med Krydder

Denne eksotiske couscous er smaksatt med spisskummen, gurkemeie og røde chiliflak. Perfekt tilbehør til asiatisk- og indiskinspirerte retter både kalde og varme. Prøv den sammen med en vegatarrett eller i wok. 100% volumøkning fra tørr til ferdig matrett. Tilberedning 5min. u/koking.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Oliven sort skivet
Oliven sort skivet

Sorte Hojiblanca oliven i skiver. Ybarra sorte oliven gjennomgår en lengere og mer naturlig fermenteringsprosess. Perfekt på pizza og i salter etc.

Mer info
Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info