Falafelboller med Quinoa, couscous og basmatiris

Falafelboller med Quinoa, couscous og basmatiris

  1. Falafelboller varmes i Tomato Frito-sausen
  2. Kok ris og quinoa sammen i 11 min i rikelig med vann, hell av vannet. Erter tilsettes når miksen er ferdigkokt.
  3. Couscous tilberedes som anvist på pakken.
  4. Grovhakk den soltørkede paprikaen.
  5. Miks ris/quinoa/erter, couscous, paprika, oliven og sopp. 
  6. Toppe med falafelbollene i Frito-saus, pynt med rød og grønn pesto og litt urter.

Relaterte produkter

Tomato Frito
Tomato Frito

Heinz Tomato Frito inneholder naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Solmodne tomater, frisk hvitløk og stekt løk gir en fantastisk smakfull tomatsaus. En perfekt base i sauser, gryteretter og andre retter der smaken er avgjørende.

Mer info
Cous cous m krydder
Cous cous m krydder

Ferdig couscous godt smakssatt med middelhavskrydder. Utmerket som tilbehør, kald eller varm, til kjøtt, fisk, kylling og som vegetarrett. Produktet har 100% volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 7 minutter, uten koking.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Quinoa gourmand
Quinoa gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Oliven grønne skivet
Oliven grønne skivet

Grønne Hojiblanca oliven i skiver. Kan brukes i salater, på pizza, i gryter etc.

Mer info
Oliven sort skivet
Oliven sort skivet

Sorte Hojiblanca oliven i skiver. Ybarra sorte oliven gjennomgår en lengere og mer naturlig fermenteringsprosess. Perfekt på pizza og i salter etc.

Mer info
Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info
Pesto soltørket tomat
Pesto soltørket tomat

Pesto Rosso i 500g pose, er uten konserveringsmidler og holdbar i romtemperatur. Passer meget godt i pastaretter, på bruchetta / sandwich, i brødbakst, kalde sauser, til tapas, servert kald i salat, som avslutning på en gratinert sandwich / pizza. Passer også som topping til alle kjøtt-, fisk- og kyllingretter.

Mer info
Stubbskjellsopp mini
Stubbskjellsopp mini

Posen inneholder 80% Stubbeskjellsopp og 17 % solsikkeolje sammen med persille, hvitløk og naturlige smaker. Soppen passer i mange sammenheng; alt fra klassiske reinsdyrkaker og karbonader, til mer premium retter som reinsdyr. Til spagetti og tagliatelle gjør den seg bra sammen med en kremsaus eller i soppstuing på en toast. Sist men ikke men minst er dette pizzaens beste venn.

Mer info
Soltørket Paprika i strimler
Soltørket Paprika i strimler

Soltørket paprika er tynne strimler av røde Capia paprika som er tørket under solen i Tyrkia. Produktet inneholder ca 10% vann og er svært smakfull. Den er marinert i olje med litt eddik og sitron.

Mer info