Ekte Paella

Ekte Paella

I en lav stekepanne: Tilsett olivenolje og ha i hakket hvitløk og løk. La surre i oljen.  Tilsett kyllingen i biter på ca 100 gr, behold bein på. Krydre med Cajun King Hickorykrydder og tilsett deretter pølse, safran og ris. Rør om og mikse risen med oljen. Tilsett tomater, paprika og utblandet kyllingkraft slik at det akkurat dekker risen. La koke ca 25 minutter under lett omrøring, tilsett mer kraft om det trengs. Til slutt tilsett blåskjell og scampi og kok ca 5-10 minutter til. Serveres på tallerken eller fat.  I konveksjonsovn: Etter steget der olje og ris mikses med oljen overføres alle ingrediensene i en gastronomform . Utblandet kyllingkraft, tomater og paprika tilsettes og derteter overdekkes det hele med folie. Settes inn på damp i 30 minutter, deretter tilsettes blåskjell og scampi og får koke 5-10 minutter til blåskjellene er åpne.

Relaterte produkter

Paraboiled Ris
Paraboiled Ris

Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak, 10% mer enn nærmeste konkurrent. 15 kg ris gir 45 kg ferdig ris. (3 poser à 5 kg).

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
Ternede Tomater
Ternede Tomater

Tomatene er «fresh pack», dvs at det ikke tar mer enn 24 timer fra høsting til pakking. Terningene er 9x9 mm og innholdet av tomater i boksen er mellom 65-75%. Smaken er søt og konsistensen al dente med god tyggemotstand. Denne varen erstatter Heinz Diced Tomatoes, EPD nr: 956573

Mer info