Ekte Paella
I en lav stekepanne: Tilsett olivenolje og ha i hakket hvitløk og løk. La surre i oljen. Tilsett kyllingen i biter på ca 100 gr, behold bein på. Krydre med Cajun King Hickorykrydder og tilsett deretter pølse, safran og ris. Rør om og mikse risen med oljen. Tilsett tomater, paprika og utblandet kyllingkraft slik at det akkurat dekker risen. La koke ca 25 minutter under lett omrøring, tilsett mer kraft om det trengs. Til slutt tilsett blåskjell og scampi og kok ca 5-10 minutter til. Serveres på tallerken eller fat. I konveksjonsovn: Etter steget der olje og ris mikses med oljen overføres alle ingrediensene i en gastronomform . Utblandet kyllingkraft, tomater og paprika tilsettes og derteter overdekkes det hele med folie. Settes inn på damp i 30 minutter, deretter tilsettes blåskjell og scampi og får koke 5-10 minutter til blåskjellene er åpne.
-
Ingrediens
-
0,05kg
Paradiso Ris Parboiled
-
0,005l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,04kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
3g
Cajun King Hickory Kryddermiks
-
0,04kg
Paradiso Grillet strimlet paprika
-
0,02l
Ybarra Olivenolje kanne ex virgin
-
0,05kg
Heinz Diced Tomatoes
-
0,2 g
Safran
-
0,050 kg
Løk hakket
-
0,02 kg
Hvitløk hakket
-
0,1 kg
Hel kylling delt i 100 gram biter med bein
-
0,040 kg
Krydret pølse skivet i cm-skiver
-
0,050 kg
Blåskjell
-