Eksotisk Thaisalat med Satémarinert kylling

  1. Tilberede couscous som anvist på pakken
  2. Grønn salat mikses med couscousen, krutonger, Lecciono-oliven, grillet ananas, cherrytomater og geitost (Chevre eller lignende).
  3. Lag dressing: Tabasco Chipotle, limejuice, soyasaus, brunt sukker, hvitløk, ingefær og rødløk mikses og kjøres i blender noen sekunder (ikke for lenge).
  4. Tilsett olivenolje i blenderen, litt etter litt, til dressingen blir fin.
  5. Kyllingbryst på spyd marineres med saté-marinade (marinering i pose anbefales). Stekes etter ønske.
  6. Mikse salat og dressing like før servering. Toppes med kyllingspyd og frisk koriander.

Relaterte produkter

Krutonger Tomat&Basilikum
Krutonger Tomat&Basilikum

Firkantede delikate, velsorterte krutonger - bakt med soltørket tomat og basilikum. Bakt av høyeste kvalitet hvete, tomater og krydder. Gjør din saltbuffét eller salatmeny mer attraktiv og lønnsom.

Mer info
Cherrytomat Semidried
Cherrytomat Semidried

Passer fint inn på mange steder i gastronomien som salat, pizza, til pasta eller antipasta. Passer utmerket til kjøtt og fisk. En semitørket tomat er bakt i ovn til det er ca 60% vann igjen og deretter frosset. Ved pakking helles det på olje og krydder som deretter blitt pasteurisert i posen for og beholde smaken av søt tomat.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Soyasaus Premium
Soyasaus Premium

Premium soyasaus til sushi og dip Laget av rene råvarer. Medium saltet, lite syre og med en tørr sherry-lignende ettersmak.

Mer info