Dulce Leche Bahnhof Pie med TABASCO® Habanero espresso pisket krem 1 form 26 cm

Plasser en uåpnet boks med kondensert melk i en kjele eller i dampovn og kok hele boksen i ca 3 timer. La den deretter avkjøles på kjøl. Åpne boksen og plasser innholdet i en sprøytepose. Pisk fløte med vanilje/ espessokaffe og TABASCO® Habanero og plasser i sprøytepose. Oppskriften passer til en form på 26 cm og er for 12 personer.

Kjeksbunn: Kjør kjeks i foodprosessor, smelt smør og miks og trykk ut i paiform, bak i ovn 170 grader i 10 minutter, ta ut og pensle med pisket eggehvite og stek den i 2 minutter til.

Skrell bananen og kutt på langs. Bruk sprøyteposen til å fordele den stivnede kondenserte melken utover paiskallet. Over laget med kondensert melk plasserer du de kuttede bananene så de fyller hele paien, og topp deretter med den piskede kremen.

La den stå kaldt og skjær den forsiktig opp med en varm kniv.

Relaterte produkter

Kondensert melk
Kondensert melk

Tørsleffs kondensert melk er 50% redusert melk tilsatt sukker og er en viktig ingrediens i mange bakverk, og velegnet til karamelpudding, is osv. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info