Dulce de Leche med sprø kjeks og Tabasco Habanero-krem med espresso

Dulce de Leche med sprø kjeks og Tabasco Habanero-krem med espresso

  1. Plasser de uåpnede boksene med kondensert melk i en kjele eller i dampovn og kok hele boksen i 4 timer. La den avkjøles, deretter sett på kjøl. Åpne boksen og plasser inneholdet i en sprøytepose
  2. Pisk fløte med vanilje, vaniljesukker, espessokaffe og TABASCO® Habanero. Plasser i sprøytepose
  3. Knus kjeksen grovt
  4. Bruk en mindre kopp eller annen liten skål med ca 4 cm høy kant. Sprøyte den kremede, kondenserte melken (Dulche de Leche) i bunnen, legg på den knuste kjeksen og avslutt med pisket krem. Dekorerer med bær

 

Link til retten Twinings fire røde frukter-gele med vanilje

 

Relaterte produkter

Kondensert melk
Kondensert melk

Tørsleffs kondensert melk er 50% redusert melk tilsatt sukker og er en viktig ingrediens i mange bakverk, og velegnet til karamelpudding, is osv. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info