Dirty Rice
Kalvefonden og Consomé blandes ut som angitt på flasken. Miks krydder godt. Stek løk og hvitløk lett i en panne, i olivenoljen, tilsett paprika og selleristang. Miks alle produktene og kok i gastronorm eller steamkjele. Kokes til det er tørt. Rør om før servering.
Kvalitetstips: Dersom risen skal avkjøles, bør det gjøres på en slik måte at risen kommer ned under 10 grader innen 2 timer.
-
Ingrediens
-
0,03l
Ybarra Olivenolje kanne
-
0,05kg
Paradiso Ris Parboild
-
0,01kg
El Paradiso Bønner Garbanzo
-
2,5g
El Paradiso Taco Kryddermix
-
0,2l
Touch of Taste Kalvefond
-
0,1l
Hügli Consommé Liquid
-
0,05 kg
Løk, hakket
-
3 g
Hvitløk
-
0,03kg
Grillet paprika
-
20 g
Selleristang, ternet
-
2 g
Skisskummin (ikke karve)
-
2 g
Laurbærblad, knust, evt rosmarin eller timian
-
2 g
Salt
-