Danzing Tikka meatballs

Danzing Tikka meatballs

Rør en farse av kyllingkjøtt, rødløk, ingefær, hvitløk, youghurt, kyllingfond og garam masala-krydder. Smak evt. til med salt. Stek kjøttbollene (ferdige kjøttboller kan også benyttes) til de er brune og gjennomstekt. Bland Tikka Masalasaus og kokosnøttmelk, og hell over kjøttbollene. Dryss cashewnøttene over, og varm retten opp. Pyntes med frisk koriander og gresskarkjerner, serveres med Økologisk Fullkorns cous-cous (mikses som anvist på pakken, vi anbefaler å benytte utblandet kyllingfond istedenfor rent vann) mikset sammen med grønnsakene og sopp. Server med indisk tilbehør: Mango Chutney, nanbrød, raita og papadums.

Relaterte produkter

Tikka Masala Saus
Tikka Masala Saus

Tikka Masala er den desidert mest populære indiske sausen. Her kommer den korrekte oppskriften med fløte og yoghurt i fra Patak´s som er markedsledende produsent i UK med 80 år erfarenhet som ledende aktør.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Couscous Økologisk Fullkorn
Couscous Økologisk Fullkorn

Debio-merket økologisk fullkorns-couscous fra Tipiak. Høyeste durumhvetekvalitet sikrer gode, trendy og næringsrike matretter for din restaurant!

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info