Danzing Tikka meatballs
Rør en farse av kyllingkjøtt, rødløk, ingefær, hvitløk, youghurt, kyllingfond og garam masala-krydder. Smak evt. til med salt. Stek kjøttbollene (ferdige kjøttboller kan også benyttes) til de er brune og gjennomstekt. Bland Tikka Masalasaus og kokosnøttmelk, og hell over kjøttbollene. Dryss cashewnøttene over, og varm retten opp. Pyntes med frisk koriander og gresskarkjerner, serveres med Økologisk Fullkorns cous-cous (mikses som anvist på pakken, vi anbefaler å benytte utblandet kyllingfond istedenfor rent vann) mikset sammen med grønnsakene og sopp. Server med indisk tilbehør: Mango Chutney, nanbrød, raita og papadums.
-
Ingrediens
-
0,1l
Tikka Masala Saus
-
0,02l
Kokosmelk Premium 75%
-
0,03l
Kyllingfond
-
0,05kg
Couscous Økologisk Fullkorn
-
0,04kg
Champignon i urter
-
0,04kg
Paprika Rød Grillet
-
0,030kg
Semi-dried Cherrytomater
-
0,015kg
Gresskarkjerner
-
2g
Frisk koriander
-
0,12kg
Kyllingkjøtt
-
5g
Ingefær, frisk
-
3g
Hvitløk, hakket
-
0,05l
Youghurt naturell
-
1g
Garam Masalakrydder
-
0,01kg
Cashewnøtter
-
0,01kg
Rødløk
-