Crudite Buffalo Wings

Crudite Buffalo Wings

  1. Stek kyllinvinger
  2. Friter tortilla-strips. 
  3. Mikse TABASCO® Buffalo sauce og smør i en kjele. Vend kyllingen i sausen.
  4. Miks TABASCO® Chipotle og majones til Chipotle-Mayo. Legg opp i skål.
  5. Legg opp Salsa Fresca i egen skål
  6. Legg opp kyllingvinger og tortilla-strips sammen med stangselleri og soltørket paprika, se bilde.

Relaterte produkter

Tortillstrips Ufrittert
Tortillstrips Ufrittert

Forkuttet Maistortilla i rektangulære biter for fersk produksjon av Tortillachips. Delikat og tynn. Kan serveres varme rett fra frityr eller oppbevares i varmeovn.

Mer info
TABASCO® Buffalo Style Hot S.
TABASCO® Buffalo Style Hot S.

Wing sauce som skal være med å trekke kategorien Mex / Sørstats-mat videre. Enkelt produkt som tilføres eksempelvis kyllingvinger etter steking, like før servering. Men også meget anvendelig i en rekke andre sammenhenger.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Salsa Fresca
Salsa Fresca

Neste generasjons salsa - 99 % grønnsaker. Salsa slik salsa skal være.

Mer info
Kullgrillet Paprika Rød&Gul
Kullgrillet Paprika Rød&Gul

Grillet på riller over åpen flamme i firkantete avlange biter og marinert i solsikkeolje, litt urter og hvitløk. Søtlig med god tyggemotstand uten smak av eddik eller saltlake. Kullgrillet Paprika har en naturlig plass på antipasta-menyen, som tapas, i salatbaren eller som topping på salater, sandwich, til grillet kjøtt og fisk. Absolutt garantert på de nå så attraktive italiensk tynne pizzaene sammen med litt Parmaskinke toppet med ristet hvitløk.

Mer info