Crispy tacos med slowcooked svinenakke, chipotle- og soyamajones, guacamole og ruccola

Del opp svinenakken i 6 cm tykke skiver og plasser i G/N. Hell på Worcester, Tabasco chipotle og mandarinjuice slik at det dekker halve kjøttet. Dekk med folie og sett i 90 grader ca 10 timer. Hell av sausen - ta en gaffel og riv kjøttet i tråder. Hell av 0,3 dl fra Flasken med  Saladcream og tilsett soyasaus premium og tabasco chipotle. Ristes kraftig. Bland den resterende salad cream'en i en skål når du forbereder mange flasker samtidig og fyll opp en tom sprøyteflaske. Legg tortillaen litt på grillen slik at den blir lett sprøstekt. dekk med litt ost, legg på kjøttet , sausen og guacamole. Toppes med ruccola. Brettes sammen og sikre med et spyd- server med homestyle salsa og mer guacamole.

Relaterte produkter

Tortilla Hvete 16,5cm
Tortilla Hvete 16,5cm

Små tortillas som benyttes til blant annet Fajitas og soft Taco.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Worcester Sauce
Worcester Sauce

Heinz Worcestershire sauce er en viktig ingrediens i all matlaging, sauser, supper, frokostretter etc. Erstatter EPD nr 555953

Mer info