Couscous-salat, forrett - 3 varianter
Couscousvarianter: Tilbered bulgur, quinoa eller cous-cous gourmet som anvist på pakken. Det anbefales å bytte ut rent vann med utblandet Touch of Taste-fond (blandes ut som anvist på flasken). Tilsett litt olivenolje før det er ferdig.
Tilbehørsvarianter: Lag en enkel, frisk salat, og legg opp ønsket hovedingrediens ved side av.
Alternativ 1) Scampi stekes eller grilles og legges opp sammen med en "Home made Salsa" (El Paradiso Picante Sauce blandes ut sammen med fersk tomat i terninger og frisk koriander).
Alternativ 2) Velg en god skinke og legg opp sammen med salsaen. Salsaen kan også gjerne varieres med å tilsette friske elementer som mango, ananas eller melon sammen med Picantesausen!
Alternativ 3) Stek eller grill Salomon Fish Sticks, eller varianter av Salomon "Fingerfood Hits". Legg opp dette sammen med en hjemmelaget salsa-variant!
-
Ingrediens
-
0,035kg
Tipiak Cous-Cous Middelhav
-
0,035kg
Tipiak Cous-Cous Gourmet
-
0,035kg
Tipiak Quinoa Gourmand
-
0,025kg
Tipiak Bulgur
-
0,03l
Ybarra Olivenolje kanne ex virgin
-
0,02 kg
El Paradiso Picantesaus
-
0,005 kg
Tomat, terninger
-
0,05 kg
Koriander, grovhakket
-
0,05kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
0,05 kg
Spekeskinke eller annen god skinke
-
0,066kg
Salomon Fish stick Sweet Chili
-