Couscous-salat, forrett - 3 varianter

Couscous-salat, forrett - 3 varianter

Couscousvarianter: Tilbered bulgur, quinoa eller cous-cous gourmet som anvist på pakken. Det anbefales å bytte ut rent vann med utblandet Touch of Taste-fond (blandes ut som anvist på flasken). Tilsett litt olivenolje før det er ferdig.

Tilbehørsvarianter: Lag en enkel, frisk salat, og legg opp ønsket hovedingrediens ved side av.

Alternativ 1) Scampi stekes eller grilles og legges opp sammen med en "Home made Salsa" (El Paradiso Picante Sauce blandes ut sammen med fersk tomat i terninger og frisk koriander).

Alternativ 2) Velg en god skinke og legg opp sammen med salsaen. Salsaen kan også gjerne varieres med å tilsette friske elementer som mango, ananas eller melon sammen med Picantesausen!

Alternativ 3) Stek eller grill Salomon Fish Sticks, eller varianter av Salomon "Fingerfood Hits". Legg opp dette sammen med en hjemmelaget salsa-variant!

Relaterte produkter

Cous-Cour Middelhav
Cous-Cour Middelhav

Ferdig Middelhavsmiks som inneholder Cous Cous og grønnsaker. Utmerket som tilbehør, eller som eget salatbarelement. Produktet har 100 % volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 9 minutter, uten koking.

Mer info
Cous-cous gourmet
Cous-cous gourmet

Ferdig Middelhavsmiks som inneholder Cous Cous, røde og grønne linser, grønnsaker og urter . Utmerket som tilbehør, eller som eget salatbarelement. Produktet har 100 % volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 9 minutter, uten koking.

Mer info
Quinoa gourmand
Quinoa gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Bulgur
Bulgur

Bulgur ligner couscous, men da en større del av kornet blir bevart, er det mer næringsrikt enn couscous. Det er lett å tilberede og lett å lagre.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Picantesaus
Picantesaus

En sterk og fyldig salsa. Brukes som tacosaus, dip eller som en vanlig saus ved siden av meksikanske kjøttretter. Tåler godt oppvarming.

Mer info