Couscous Middelhav med sweet chili fiskespyd

Couscous Middelhav med sweet chili fiskespyd

Fiskespydene tines. Kyllingfond mikses og kokes opp. Mikses med couscous i like deler, sammen med litt olivenolje. Dekkes med lokk å ha trekke i 10 minutter. Røres luftig, saltes og pepres etter smak.

Grønnsakene skjæres i passe store biter. Blancheres, eller om det er rotgrønnsaker, ristes i ovnen sammen med pesto. Stek fiskespydene i ovnen ca 4 minutter, 165 grader. Pesto serveres kaldt ved siden av.

Relaterte produkter

Cous-Cous Middelhav
Cous-Cous Middelhav

Ferdig Middelhavsmiks som inneholder Cous Cous og grønnsaker. Utmerket som tilbehør, eller som eget salatbarelement. Produktet har 100 % volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 9 minutter, uten koking.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info