Corny Corn Wrap vegetarisk

Corny Corn Wrap vegetarisk

  1. Kok basmatiris og quinoa sammen, i mye vann (samme måte som man koker pasta) i 11 minutter. Hell av vannet.
  2. Miks med mais og soltørket paprika (kan finhakkes, eller brukes som den er)
  3. Maisnuggets stekes i ovn eller frityr.
  4. Mikse Chipotlemayo  
  5. Legg opp en tortilla på tallerken. Mikse ris&quinoa-miksen med coleslaw. Legg dette opp som vist på bildet. Toppe med mais-nuggets og pynt med koriander, bbq-saus og chipotle-mayo

 

Tips: Du kan gjøre klart ris/quinoamiksen på forhånd, la kjøle ned og lagre til det skal brukes.

 

Relaterte produkter

Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info