Coleslaw

Coleslaw

  1. Mikse eplecidereddik, sukker og vann. Kokes opp.
  2. Mikse de øvrige ingrediensene sammen, bortsett fra majones og sennep. Hell over cider-marinaden. La det stå minst en time på kjøl, gjerne opp til et døgn.
  3. Sil av laken (denne gang brukes flere ganger)
  4. Tilsett majones og sennep, rør lett sammen. Tilsett mer majones om ønskelig! Smak til med salt, pepper og mer Tabasco om ønskelig!

Relaterte produkter

Eplecidereddik
Eplecidereddik

Fremstilt kun av epler, krystallklart vann og solid håndverkstradisjon. Vineddik brukes til klassisk konservering av grønnsaker, for eksempel sylteagurker. Brukes også til å fremheve syren i maten, for eksempel når du lager saus eller en kraftig kjøttgryte. Blandet med olje og krydder blir Heinz Eplecidereddik en perfekt vinaigrette til salaten.

Mer info
TABASCO®  Sauce 355 ml
TABASCO® Sauce 355 ml

En klassisk smaksetter brukes til pizza, wok, omeletter, supper, kjøtt- og fiskeretter og mye mer. En uunnværlig kryddersaus. Styrke på scovilleskalaen: 2500 til 5000.

Mer info
Dijon Sennep
Dijon Sennep

Ekte Fransk Dijonsennep

Mer info