Classic Buffalo Wings

Friter rå kyllingvinger, evt stekes i ovn, til de er ferdige. Legg opp de kalde ingrediensene på tallerken. Tabasco Buffalo sauce varmes lett i en kjele. De ferdige kyllingvingene vendes i sausen før det legges opp sammen med de øvrige ingrediensene. Kyllingvingene kan også vendes i kald Tabasco Buffalosaus, men de mister da temperatur før servering.

Relaterte produkter

TABASCO® Buffalo Style Hot S.
TABASCO® Buffalo Style Hot S.

Wing sauce som skal være med å trekke kategorien Mex / Sørstats-mat videre. Enkelt produkt som tilføres eksempelvis kyllingvinger etter steking, like før servering. Men også meget anvendelig i en rekke andre sammenhenger.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info