Chili con carne de luxe - meksikansk kjøttgryte med øl og sjokolade

Chili con carne de luxe - meksikansk kjøttgryte med øl og sjokolade


Tacokjøttet varmes i den oppvarmede oljen. Tilsett løk, og fres enda noen minutter. Tilsett picantesaus, kalvefond, øl og chilibønner, kok opp og la retten koke i 10 minutter. Tilsett sjokolade, la den smelte og rør dette inn. Retten må ikke koke når sjokoladen er tilsatt.

Tips: Server retten med lune hvetetortillas!

Relaterte produkter

Tacokjøtt Stekt
Tacokjøtt Stekt

Kjøttet produseres av norsk 1. klasses grovkvernet storfekjøtt og lages med El Paradiso kryddermiks. Frysevare. NYHET! Terina benytter høykvalitets roastbiffkjøtt, noe som hever kvaliteten ytterligere.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Kalvefond
Kalvefond

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.

Mer info
Picante Saus
Picante Saus

En sterk og fyldig salsa. Brukes som tacosaus, dip eller som en vanlig saus ved siden av meksikanske kjøttretter. Tåler godt oppvarming.

Mer info
Bønner Chili Meksikansk
Bønner Chili Meksikansk

Fyldige, møre Pintobønner i en smakfull, krydret saus.

Mer info
Tortilla Hvete 20cm
Tortilla Hvete 20cm

Mellomstore tortillas for Quesedillas og mini Wrapsandwich.

Mer info