Chile Relleno

Chile Relleno

  1. Gratiner fylt jalapeno med reven ost
  2. Varm BBQ-sausen
  3. Miks mango, løk, hvitløk, vårløk, koriander, eplecidereddik og olivenolje til mangosalsa
  4. Kjør krutongene i foodprosessor, miks gjerne inn litt ekstra urter.
  5. Anrett med krutong-crumble på tallerken, gratinert, fylt jalapenos, BBQ-saus og mangosalsa

Relaterte produkter

Kullgrilllet paprika r/g
Kullgrilllet paprika r/g

Grillet på riller over åpen flamme i firkantete avlange biter og marinert i solsikkeolje, litt urter og hvitløk. Søtlig med god tyggemotstand uten smak av eddik eller saltlake. Kullgrillet Paprika har en naturlig plass på antipasta-menyen, som tapas, i salatbaren eller som topping på salater, sandwich, til grillet kjøtt og fisk. Absolutt garantert på de nå så attraktive italiensk tynne pizzaene sammen med litt Parmaskinke toppet med ristet hvitløk.

Mer info
Eplecidereddik
Eplecidereddik

Fremstilt kun av epler, krystallklart vann og solid håndverkstradisjon. Vineddik brukes til klassisk konservering av grønnsaker, for eksempel sylteagurker. Brukes også til å fremheve syren i maten, for eksempel når du lager saus eller en kraftig kjøttgryte. Blandet med olje og krydder blir Heinz Eplecidereddik en perfekt vinaigrette til salaten.

Mer info
BBQ saus
BBQ saus

#1 BBQ saus i USA! THE SAUCE IS THE BOSS! Sweet Baby Ray’s BBQ-sauce i storkjøkkenforpakning i Norge. Sausen kommer i en praktisk kanne med gode helle-egenskaper med et dynamisk håndtak for best mulig bruk på kjøkkenet.

Mer info
Rød Crema Balsamic
Rød Crema Balsamic

Laget på 100 % druemost og smaksatt med hibiskus. Meget dekorativ og smakfull. Blant annet på og til spekemat, antipasta, sjømat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info