Chile Relleno

Chile Relleno

  1. Gratiner fylt jalapeno med reven ost
  2. Varm BBQ-sausen
  3. Miks mango, løk, hvitløk, vårløk, koriander, eplecidereddik og olivenolje til mangosalsa
  4. Kjør krutongene i foodprosessor, miks gjerne inn litt ekstra urter.
  5. Anrett med krutong-crumble på tallerken, gratinert, fylt jalapenos, BBQ-saus og mangosalsa

Relaterte produkter

Kullgrillet Paprika Rød&Gul
Kullgrillet Paprika Rød&Gul

Grillet på riller over åpen flamme i firkantete avlange biter og marinert i solsikkeolje, litt urter og hvitløk. Søtlig med god tyggemotstand uten smak av eddik eller saltlake. Kullgrillet Paprika har en naturlig plass på antipasta-menyen, som tapas, i salatbaren eller som topping på salater, sandwich, til grillet kjøtt og fisk. Absolutt garantert på de nå så attraktive italiensk tynne pizzaene sammen med litt Parmaskinke toppet med ristet hvitløk.

Mer info
Eplecidereddik
Eplecidereddik

Fremstilt kun av epler, krystallklart vann og solid håndverkstradisjon. Vineddik brukes til klassisk konservering av grønnsaker, for eksempel sylteagurker. Brukes også til å fremheve syren i maten, for eksempel når du lager saus eller en kraftig kjøttgryte. Blandet med olje og krydder blir Heinz Eplecidereddik en perfekt vinaigrette til salaten.

Mer info
Krutonger Persille&Hvitløk
Krutonger Persille&Hvitløk

Krutongene er laget av deig til bagetter som skives og stekes i olje hvitløk og urter i en prosess. En profesjonell krutong med alt en restaurant forventer av premium krutonger. Skiller seg ut ved å være runde og stekt i olje. Lekre, skivede krutonger med sprø og fin konsistens

Mer info