Chilaquiles - meksikansk frokost

  1. Svarte bønner, 1/3 av løken, halvparten av hvitløken og spisskummin has i kaserolle og småkokes i 25 minutter.
  2. Ha rikelig med olje i en panne, tilsett 2/3 av løken, halvparten av hvitløken og svisj noen minutter
  3. Ha i 2 stk maistortilla pr porsjon. Stek på en side, dryss Chevre (alternativt fetaost eller annen hvit geitost) på halve tortillaen. La steke litt, brett over og vend.
  4. Hell over Salsa Verde, fløte og halvparten av den revne manchego/parmesanosten. Rør om og varm opp.
  5. Hell over Tabasco Chipotle.
  6. Skjær opp Tomatillos i skiver
  7. Legg opp på tallerken: Maistortilla (hell over litt av sausen også), posjert eller stekt egg, tomatillos i skiver, Salsa Fresca og bønnemiksen, strø over resten av manchego/parmesanosten.
  8. Pyntes med lime og hakket vårløk og gjerne litt frisk koriander  

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Mais tortilla 15cm
Mais tortilla 15cm

Den originale maistortilla av fineste maismel. Danner grunnlaget for personlige og tradisjonelle meksikanske retter som tacos (sammenbrettet og bakt), enchiladas (rullet opp) og tostadas (servert flatt). Frossen

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Salsa Fresca
Salsa Fresca

Neste generasjons salsa - 99 % grønnsaker. Salsa slik salsa skal være.

Mer info
Bønner svarte
Bønner svarte

Perfekt til smaksrik og krydret mat. F.eks. sammen med røkt kjøtt eller bacon.

Mer info