Chilaquiles - meksikansk frokost

  1. Svarte bønner, 1/3 av løken, halvparten av hvitløken og spisskummin has i kaserolle og småkokes i 25 minutter.
  2. Ha rikelig med olje i en panne, tilsett 2/3 av løken, halvparten av hvitløken og svisj noen minutter
  3. Ha i 2 stk maistortilla pr porsjon. Stek på en side, dryss Chevre (alternativt fetaost eller annen hvit geitost) på halve tortillaen. La steke litt, brett over og vend.
  4. Hell over Salsa Verde, fløte og halvparten av den revne manchego/parmesanosten. Rør om og varm opp.
  5. Hell over Tabasco Chipotle.
  6. Skjær opp Tomatillos i skiver
  7. Legg opp på tallerken: Maistortilla (hell over litt av sausen også), posjert eller stekt egg, tomatillos i skiver, Salsa Fresca og bønnemiksen, strø over resten av manchego/parmesanosten.
  8. Pyntes med lime og hakket vårløk og gjerne litt frisk koriander  

  • Ingrediens

    • 0,03l Olivenolje
    • 0,030kg Løk, hakket
    • 4g Hvitløk, hakket
    • 2stk Maistortilla 15cm
    • 0,025kg Chevre, annen geitost eller fetaost
    • 0,02kg Salsa Verde
    • 0,03l Fløte
    • 0,025kg Manchego eller parmesan, revet
    • 0,01l TABASCO® Chipotle Sauce
    • 1stk Egg, porsjert eller stekt
    • 0,025kg
    • 0,025kg Salsa Fresca
    • 0,060kg Bønner Svarte
    • 0,2g Spisskummin
    • 0,01kg Vårløk, hakket
    • 0,01kg Lime, båter
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Olivenolje 590836 3352
    Løk, hakket
    Hvitløk, hakket
    Maistortilla 15cm
    Chevre, annen geitost eller fetaost
    Salsa Verde
    Fløte
    Manchego eller parmesan, revet
    TABASCO® Chipotle Sauce 2429314 120161
    Egg, porsjert eller stekt
    Salsa Fresca 4468724 121911
    Bønner Svarte
    Spisskummin
    Vårløk, hakket
    Lime, båter
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Salsa Fresca
Salsa Fresca

Neste generasjons salsa - 99 % grønnsaker. Salsa slik salsa skal være.

Mer info