Chicken Pad Thai

Chicken Pad Thai

  1. Bløtlegg nudlene 30-40 minutter i lunkent vann.
  2. Varm opp stekeolje og tilsett løk, hvitløk og ingefær.
  3. Wok kyllingen på høy varme.
  4. Tilsett broccoli og sukkererter og wok et par minutter til.   
  5. Tilsett egg og sopp, rør om, skru ned varmen.
  6. Tilsett woksaus og peanøtter. Pyntes med friske urter og sriracha-saus!

Relaterte produkter

Risnudler Phad Thai
Risnudler Phad Thai

Løs pakkede Phad thai nudler i 3 kg storkjøkkenforpakning av premium kvalitet, slik som andre produkter fra Go-Tan. Forpakning tilpasset storkjøkken.

Mer info
Stubbskjellsopp mini
Stubbskjellsopp mini

Posen inneholder 80% Stubbeskjellsopp og 17 % solsikkeolje sammen med persille, hvitløk og naturlige smaker. Soppen passer i mange sammenheng; alt fra klassiske reinsdyrkaker og karbonader, til mer premium retter som reinsdyr. Til spagetti og tagliatelle gjør den seg bra sammen med en kremsaus eller i soppstuing på en toast. Sist men ikke men minst er dette pizzaens beste venn.

Mer info
Woksaus Black Bean
Woksaus Black Bean

Black Bean Woksaus passer til fisk eller wokkede grønnsaker da den er smaksatt med, hvitløk, paprika og ingefær. Den er lagd på Douchi (kinesisk) som er gjærede svarte soyabønner.

Mer info
Srirachasaus
Srirachasaus

Go-Tan Sriracha Sauce er utrolig balansert i smaken av chili og har en meget fin fyldig konsistens. Helt rå som topping på alt fra burgere til supper og salater, men i asiatisk og meksikansk mat er den «outstanding»!

Mer info