Chicken curry wok

Chicken curry wok

Mariner den forstekte kyllingen i Teriyakisausen, hvitløk og sambal oelek over natten. Kutt alle grønnsakene, bløt nudlene i ca 15 min i  varmt vann (fra springen) og avkjøl dem. Mikse nudlene med Go-Tan wokolje, Teriyakisaus og litt sesamfrø og plasser i gastronorm. Mikse alle grønnsakene med Go-Tan mild currysaus, hvitløk, ingefær og sambal oelek og plassere i G/N. Topp med kyllling etter porsjonering. Ved servering: Settes i ovn på kombidamp 200 grader ca 8 minutter. Serveres med ekstra saus, ris med lime og kylling på toppen.

* Husk at vekten på nudlene er beregnet i tørr tilstand - oppbløtt blir de 200g.

Relaterte produkter

Nudler Mie
Nudler Mie

Nudler av høy kvalitet med deilig duft og smak. 40 g tørr vare gir ca. 130 g serveringsklare nudler.

Mer info
Woksaus Teriyaki
Woksaus Teriyaki

Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, som også fungerer ypperlig som marinade og tilsetning i sauser og andre retter. Anbefales særlig som marinade.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Woksaus Mild Curry
Woksaus Mild Curry

En mild currysaus, som topper wokretten og gir den rette currytopping. Krydret med hvitløk, gurkemeie, ingefær, sitrongress og karri, gir denne sausen den ultimate smak av Indonesia!

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Sambal Oelek
Sambal Oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info