Storkjokken Opskrifter Foodservice Canneloni-snacks med oliven og garbanzobønner Tilbered Canneloni i stekeovn ved 170 grader i 14-15 minutter. Skjær denne opp i to deler. Sett fire halve canneloni på høykant oppi en tapasskål. Fyll på med garbanzobønner, semi dried tomat og oliven. Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner. Ingrediens 0,01kg Laboratorio Tortellini Canneloni med ost & spinat 0,015kg Paradiso Semi Dried Tomater 0,005kg El Paradiso Bønner Garbanzo 10g Mario's Oliven Pimiento Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Laboratorio Tortellini Canneloni med ost & spinat kg Paradiso Semi Dried Tomater 1192525 8570 kg El Paradiso Bønner Garbanzo g Mario's Oliven Pimiento 2048437 8588 Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden