Canneloni-snacks med oliven og garbanzobønner

Canneloni-snacks med oliven og garbanzobønner


Tilbered Canneloni i stekeovn ved 170 grader i 14-15 minutter. Skjær denne opp i to deler. Sett fire halve canneloni på høykant oppi en tapasskål. Fyll på med garbanzobønner, semi dried tomat og oliven.



Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Relaterte produkter

Semi Dried Tomater
Semi Dried Tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info
Oliven Gourmet Halkidiki Grønn
Oliven Gourmet Halkidiki Grønn

Grønn i farge og fra nord i Hellas med DOP status. Stor avlang gulgrønn oliven uten sten og deilig tykk og fast i kjøttet. En oliven med kraftig og pepperaktig smak. Stor, avlang, gulgrønn og sprø oliventype.

Mer info