Canneloni-snacks med oliven og garbanzobønner

Canneloni-snacks med oliven og garbanzobønner


Tilbered Canneloni i stekeovn ved 170 grader i 14-15 minutter. Skjær denne opp i to deler. Sett fire halve canneloni på høykant oppi en tapasskål. Fyll på med garbanzobønner, semi dried tomat og oliven.



Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Relaterte produkter

Semi Dried tomater
Semi Dried tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info
Bønner Garbanzo
Bønner Garbanzo

Perfekt til salater og buffeter. Taco buffet, Taco Bowl salat, Hummus m.m.

Mer info
Oliv Gourm grønnHalk
Oliv Gourm grønnHalk

Grønn i farge og fra nord i Hellas med DOP status. Stor avlang gulgrønn oliven uten sten og deilig tykk og fast i kjøttet. En oliven med kraftig og pepperaktig smak. Stor, avlang, gulgrønn og sprø oliventype.

Mer info