Canneloni med fylt ricotta og spinat, servert med tomatsaus og laks

Canneloni med fylt ricotta og spinat, servert med tomatsaus og laks


Lag tomatsaus: Diced tomatoes, sukker, Balsamico Cream, pesto og tørkede urter røres godt sammen. Kokes opp under omrøring. Kokes i 20 minutter. Plasser Canneloni i en gastronorm med tomatsaus over. Stekes i ovn 180 grader i ca 15 minutter. Fisken stekes ferdig separat. Bruk evt. marinering og urter etter ønske. Ved servering plasseres 2-3 Canneloni midt på tallerken. Laksen legges på, med ekstra saus oppå. Pyntes med ruccola, oliven, soltørket tomat, krutonger, parmesan, litt mer pesto og knust sort pepper.



Relaterte produkter

Soltørkede Tomater
Soltørkede Tomater

Naturlig soltørkede delikate tomater. Smakt til med kapers og basilikum. En selvfølgelig ingrediens i middelhavskjøkkenet.

Mer info
Oliven sort skivet
Oliven sort skivet

Sorte Hojiblanca oliven i skiver. Ybarra sorte oliven gjennomgår en lengere og mer naturlig fermenteringsprosess. Perfekt på pizza og i salter etc.

Mer info
Eddik Balsamicream
Eddik Balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info
Krutonger Persille&Hvitløk
Krutonger Persille&Hvitløk

Krutongene er laget av deig til bagetter som skives og stekes i olje hvitløk og urter i en prosess. En profesjonell krutong med alt en restaurant forventer av premium krutonger. Skiller seg ut ved å være runde og stekt i olje. Lekre, skivede krutonger med sprø og fin konsistens

Mer info