Canneloni med fylt ricotta og spinat, servert med tomatsaus og laks

Canneloni med fylt ricotta og spinat, servert med tomatsaus og laks


Lag tomatsaus: Diced tomatoes, sukker, Balsamico Cream, pesto og tørkede urter røres godt sammen. Kokes opp under omrøring. Kokes i 20 minutter. Plasser Canneloni i en gastronorm med tomatsaus over. Stekes i ovn 180 grader i ca 15 minutter. Fisken stekes ferdig separat. Bruk evt. marinering og urter etter ønske. Ved servering plasseres 2-3 Canneloni midt på tallerken. Laksen legges på, med ekstra saus oppå. Pyntes med ruccola, oliven, soltørket tomat, krutonger, parmesan, litt mer pesto og knust sort pepper.



Relaterte produkter

Soltørkede Tomater
Soltørkede Tomater

Naturlig soltørkede delikate tomater. Smakt til med kapers og basilikum. En selvfølgelig ingrediens i middelhavskjøkkenet.

Mer info
Ternede Tomater
Ternede Tomater

Tomatene er «fresh pack», dvs at det ikke tar mer enn 24 timer fra høsting til pakking. Terningene er 9x9 mm og innholdet av tomater i boksen er mellom 65-75%. Smaken er søt og konsistensen al dente med god tyggemotstand. Denne varen erstatter Heinz Diced Tomatoes, EPD nr: 956573

Mer info
Oliven sort skivet
Oliven sort skivet

Sorte Hojiblanca oliven i skiver. Ybarra sorte oliven gjennomgår en lengere og mer naturlig fermenteringsprosess. Perfekt på pizza og i salter etc.

Mer info
Eddik Balsamicream
Eddik Balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info