Cajun Seasoned BBQ ribs

Cajun Seasoned BBQ ribs

Kok ribben i vann eller konveksjonovn ovn til kjøttet slipper fra beinen.  Ribben vendes i rikelig med Cajun kryddermiks og pensles med en blandning av BBQ saus og Tabasco Chipotle. Stekes deretter på 190 grader i ca 10-15 min i ovn til saus og krydder er karmellisert. Løkringene friteres til de er ferdige. Ved servering legges BBQ-sausen opp i en skål. Ris tilberedes som anvist, men erstatt vann med utblandet kyllingfond. Anrette maten på tallerken som anvist på bildet.

Tips: Erstatt risen med "Dirty Rice", se egen oppskrift under kategorien Fresh Mex!

Relaterte produkter

TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
BBQ Sauce
BBQ Sauce

Heinz klassiske BBQ Sauce gir den perfekte grillsmaken til måltidet som balanserer søtt og syrlig. Serveres som dip, saus eller som ingrediens i marinader og sauser.

Mer info
Ølmarinerte Løkringer
Ølmarinerte Løkringer

Tykke fine løkringer med 9 % øl i paneringen, hel løk og meget god smak. Passer best i frityren men kan stekes i ovn også.

Mer info
Villrismix
Villrismix

Parboiled ris tilsatt 15 % villris. Villris er egentlig ikke en rissort, men et gresstrå. Villris inneholder mer proteiner, mineraler og B-vitaminer enn både polert og brun ris. Fargen gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info