Cajun BBQ Combo

Cajun BBQ Combo

Kok ribben i vann eller konveksjonovn til kjøttet slipper fra beinen.  Ribben vendes i rikelig med Cajun kryddermiks og pensles med en blandning av BBQ saus og Tabesco Chipotle. Stekes deretter på 190 grader i ca 10-15 min i ovn til saus og krydder er karamellisert. Vend kyllingen i krydder, stek på 180 grader i 35 min, dele kyllingen i den størrelsen du ønsker. Ved servering:  Pensle kyllingen med BBQ saus og Tabasco Chipotle og stek 10 minutter. Legg deretter opp på tallerken sammen med ribben. Friter løkringene til de er klare. Legg opp BBQ-sausen i en skål og løkringene ved siden av.  Ris tilberedes som anvist, men erstatt vann med utblandet kyllingfond. Anrette maten på tallerken som anvist på bildet, med Ken's Blue Cheese Dressing i egen skål.

Relaterte produkter

Ølmarinerte Løkringer
Ølmarinerte Løkringer

Tykke fine løkringer med 9 % øl i paneringen, hel løk og meget god smak. Passer best i frityren men kan stekes i ovn også.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
BBQ Sauce
BBQ Sauce

Heinz klassiske BBQ Sauce gir den perfekte grillsmaken til måltidet som balanserer søtt og syrlig. Serveres som dip, saus eller som ingrediens i marinader og sauser.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info