Caesar-salat Quinoa og Chipotle

Caesar-salat Quinoa og Chipotle

Kyllingen marineres i TABASCO® Chipotle noen timer. Tilbered Quinoa som anvist på pakken. Vask salaten og riv opp i passende biter. Stek det marinerte kyllingbrystet etter ønske.

Mikse salat, revet parmesan og dressing i en miksebolle. Legges opp med kyllingstykkene på toppen. Tips: Quinoa fungerer her som en meget spennende erstatter for de klassiske krutongene - må prøves!

Relaterte produkter

TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info