Byggrøt med quinoa og bær

Byggrøt med quinoa og bær

  1. Kok risgrøt som normalt: Kok opp grøtris og vann, tilsett litt salt, la koke i 10 minutter. Tilsett melk og la koke under lokk i 45-50 minutter
  2. Tilbered quinoa og perlespelt som anvist på pakken (hver for seg)
  3. Bland sammen risgrøt, quinoa, perlespelt, kondensert melk og tranebær.
  4. Pynt med banan, bringebær, blåbær og kremet hibiskus-balsamico

Relaterte produkter

Grøtris
Grøtris

Italiensk rundkornet ris av topp kvalitet. Den beste risen til risotto, paella, som grøtris eller til andre dessertretter.

Mer info
Perlespelt fork ØKO
Perlespelt fork ØKO

Laget med "urkornet" spelt. Spelt inneholder ekstra fiber og tregere karbohydrater i tillegg til det reduserte innholdet av gluten sammenlignet med vanligere kornsorter: 8,4 % fiber og 12,2 % protein.

Mer info
Quinoa gourmand
Quinoa gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Kondensert melk
Kondensert melk

50 % redusert melk tilsatt sukker. En viktig ingrediens i mange bakverk, til karamellpudding, is osv. Gjærbakst holder seg «saftig” lengre, småkakene holder seg sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info
Tranebær med appelsin
Tranebær med appelsin

Hele, semi-dried tranebær med smak av appelsin. Tranebær er et sunt trendprodukt som gir den rette finish. Meget anvendelig i salater og som snacks.

Mer info
Rød Crema Balsamic
Rød Crema Balsamic

Laget på 100 % druemost og smaksatt med hibiskus. Meget dekorativ og smakfull. Blant annet på og til spekemat, antipasta, sjømat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info