Bulgurwok med Ketjap Manis glacert biff og parmesan
Bulgur: Tilberedes som anvist på pakken, men erstatt vann med utblandet kyllingfond og litt olivenolje i tillegg. Ferdig bulgur avkjøles.
Kjøttet: Pensles med Ketjap Manis-saus før steking, stekes deretter etter ønske.
Woken: Ha i litt olivenolje. Tilsett hakket hvitløk, vårløk og Sambal Oelek. Stekes 30 sekunder, tilsett deretter spinat, stekes 30 sekunder til. Tilsett den ferdige bulguren, og mer Ketjap Manis. Varmes opp. Legges opp på tallerken eller i gastronorm, kjøttet på en seng av bulgur og spinat, og toppet med flak av parmesan.
-
Ingrediens
-
0,06kg
Tipiak Bulgur
-
0,005l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,12 l
Vann til å blande ut kyllingfonden
-
0,03l
Olivenolje
-
0,1 kg
Biffkjøtt, eget ønske. Strimler eller skivet
-
0,01l
Go-Tan Ketjap Manis, sweet soya Til pensling av kjøtt
-
0,01 kg
Hvitløk, hakket
-
0,02 kg
Vårløk, hakket
-
0,003kg
Go-Tan Sambal Oelek, chilipasta
-
0,025 kg
Spinat
-
0,01l
Go-Tan Ketjap Manis, sweet soya Til woken
-
0,03 kg
Parmesan, flak eller grovrevet
-