Bulgurwok med Ketjap Manis glacert biff og parmesan

Bulgurwok med Ketjap Manis glacert biff og parmesan

Bulgur: Tilberedes som anvist på pakken, men erstatt vann med utblandet kyllingfond og litt olivenolje i tillegg. Ferdig bulgur avkjøles.

Kjøttet: Pensles med Ketjap Manis-saus før steking, stekes deretter etter ønske.

Woken: Ha i litt olivenolje. Tilsett hakket hvitløk, vårløk og Sambal Oelek. Stekes 30 sekunder, tilsett deretter spinat, stekes 30 sekunder til. Tilsett den ferdige bulguren, og mer Ketjap Manis. Varmes opp. Legges opp på tallerken eller i gastronorm, kjøttet på en seng av bulgur og spinat, og toppet med flak av parmesan.

Relaterte produkter

Bulgur
Bulgur

Bulgur ligner couscous, men da en større del av kornet blir bevart, er det mer næringsrikt enn couscous. Det er lett å tilberede og lett å lagre.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Ketjap Manis
Ketjap Manis

Soyasaus reduseres sammen med krydder og urter. Gir en soyasaus med fyldig søtlig balanse.

Mer info
Sambal Oelek
Sambal Oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info
Ketjap Manis
Ketjap Manis

Soyasaus reduseres sammen med krydder og urter. Gir en soyasaus med fyldig søtlig balanse.

Mer info