Bruscetta penslet med olivenolje og pesto toppet med tapenade

Bruscetta penslet med olivenolje og pesto toppet med tapenade

Pensle brødet med olivenolje - ristes i oven på 170 grader til den er gylden- smøre ut oliventapenaden og topp med en semitørket cherrytomat og litt pesto.

Relaterte produkter

Sitia Extra Virgin Olive Oil
Sitia Extra Virgin Olive Oil

En utmerket extra virgin / kaldpresset olivenolje fra Sitia, Kreta regionen. Kaldpresset olivenolje med en fyldig og rik smak, edel aroma og smaragdgrønn fargetone. Olivenoljen har fått topplasseringer i alle prestisjetunge internasjonale konkurranser: - Førsteplass, Intense Fruitiness Section, International Olive Oil Council Quality Award, 2001 og 2002 - Golden Lion Int. Competition S.O.L Verona Italy 1999 - Gold Award, Great Taste Awards 2001, The Guild of Fine Food Retailers UK. - Børsens Fødevarepris i Danmark for ”beste olivenolje” 2007

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info