Bruscetta penslet med olivenolje og pesto toppet med tapenade

Bruscetta penslet med olivenolje og pesto toppet med tapenade

Pensle brødet med olivenolje - ristes i oven på 170 grader til den er gylden- smøre ut oliventapenaden og topp med en semitørket cherrytomat og litt pesto.

Relaterte produkter

Region Sitia Extra Virgin Olive Oil
Region Sitia Extra Virgin Olive Oil

En utmerket extra virgin / kaldpresset olivenolje fra Sitia, Kreta regionen. Kaldpresset olivenolje med en fyldig og rik smak, edel aroma og smaragdgrønn fargetone. Olivenoljen har fått topplasseringer i alle prestisjetunge internasjonale konkurranser: - Førsteplass, Intense Fruitiness Section, International Olive Oil Council Quality Award, 2001 og 2002 - Golden Lion Int. Competition S.O.L Verona Italy 1999 - Gold Award, Great Taste Awards 2001, The Guild of Fine Food Retailers UK. - Børsens Fødevarepris i Danmark for ”beste olivenolje” 2007

Mer info
Semi-dry cherrytomat
Semi-dry cherrytomat

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info