Bruchetta med Villsopp, geitost og olivenolje

Bruchetta med Villsopp, geitost og olivenolje

Stek løk, hvitløk og sopp med smør ca 15 min - røres kraftig. Pensle surdeigsbrød eller annet brød med Gaea Kritza EV olivenolje og riste i ovnen på 175 grader i noen minutter. Avkjøles litt, og smør hvit geitost (feks snøfrisk) på bruschettaen og avslutt med nystekt sopp og rikelig overdrysset med olivenolje og sort pepper.



Relaterte produkter

Villsopp blanding
Villsopp blanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
EVOO D.O.P Kalamata
EVOO D.O.P Kalamata

En utmerket extra virgin / kaldpresset olivenolje fra Kalamata regionen. Denne extra virgin olivenoljen med lavt syrenivå er blitt valgt av internasjonale gourmet mat & vin eksperter pga. sin unike ballanse og harmonisering av fersk -grønn smak, milde ettersmak av pepper og utsøkt duft av grønn oliven. Olivenoljen er laget av eksklusive greske oliven varianten Koroneiki, kaldpresset under strengt oppsyn på innhøstningsstedet. - ”Silver olive”, 3rd Int. Olive Award, Zürich 2004

Mer info