Bruchetta med olivensalat og semi-dried tomat

Bruchetta med olivensalat og semi-dried tomat

Bruchetta kan enten være et stykke godt brød, eller en ferdig type bruchettabrød. Dynk dette med noen dråper extra virgin olivenolje. Smøres med en god porsjon kremost. Toppes med olivensalat og semi-dried gule tomater.
Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Relaterte produkter

Olivensalat
Olivensalat

Spansk olivensalsa med skivede oliver, pimentos, artisjokker og pepper. Salatbuffetens naturlige tilskudd for en ekte opplevelse av sydlige strøk! Eller på pizzaen og som topping på baguetter og smørbrød.

Mer info
Semidried gul tomat
Semidried gul tomat

Semi-tørkede gule tomater er plukkede solmodne og deretter tørket i ovn til 55-60 % vanninnhold er igjen. De gule tomatene er deretter lagt på glass sammen med rapsolje, hvitløk, salt og oregano. Smaken er søtlig og tiltalende uten og virke sur. Passer til salat, sandwich, pizza.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info