Bruchetta med kremost, champignon og hvitløk

Bruchetta med kremost, champignon og hvitløk

Bruchetta kan enten være et stykke godt brød, eller en ferdig type bruchettabrød. Dynk dette med noen dråper extra virgin olivenolje. Smøres med en god porsjon kremost. Toppes med krydrede champignon og grillede hvitløksbåter.
Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Relaterte produkter

Champig hel krydder
Champig hel krydder

Håndstekte hele sjampignonger i middelhavsurter.

Mer info
Grillet hvitløk
Grillet hvitløk

Grillede hele hvitløksbåter mikset med små biter av soltørket tomat og krydder lagt i solsikkeolje. Brukes som en del av antipasta buffet, i salatbar eller som et tilbehør til grillet fisk, kjøtt eller kylling. Kan også brukes som en del i hjemmelagd salsa, suppe, gryte eller sauser. Delikat utseende, god smak med sprø konsistens.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info