Bombaypoteter

Bombaypoteter


Kok poteter. Skrelles og kuttes i terninger. Varm opp oljen. Sauter løk, hvitløk og sennep i oljen, til løken er klar. Tilsett mild curry-paste, og rør den ut i løkblandingen. Tilsett de kokte potetene, og stek videre i 5 minutter, toil potetene er varme. Tilsett evt. litt vann om retten blir for tørr. Hell over pesto før servering. Toppes med persille.



Relaterte produkter

Curry Paste Mild
Curry Paste Mild

Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Dijon Sennep
Dijon Sennep

Ekte Fransk Dijonsennep

Mer info