Bollywoodsalat med couscous, raita og tandoorikylling
Couscous tilberedes som anvist, og avkjøles. Bland Tandoori-paste med youghurt. Skjær kyllingfileten i store, avlange terninger, og mariner dem i youghurtblandingen i 20-30 minutter, eller mer. Tres gjerne på spyd som på bildet! Stekes hurtig i en panne (viktig at youghurten ikke brenner seg). Serveres som topping til salaten. Til salaten blandes alle grønnsakene og couscousen. En dressing av olivenolje, balsamico, salt og pepper helles over. Toppes med Bollywood Raita (se egen oppskrift). Server nanbrød og Mango Chutney ved siden av.
-
Ingrediens
-
0,01kg
Tandoori Paste
-
0,02kg
Semi Dried Tomater
-
0,05l
Extra virgin olivenolje
-
30ml
Hvit Balsamico Cream
-
0,02kg
Paprika Rød Grillet
-
0,02kg
Artisjokk antipasta
-
0,03kg
Couscous med Krydder
-
0,075kg
Kyllingfilet, kuttet i avlange terninger (på spyd om du har tid)
-
0,05kg
Salat etter eget valg
-
0,015kg
Fersk mango
-
0,01kg
Rødløk
-
0,05l
Matyoughurt
-
0,05l
Bollywood raita (se oppskrift)
-