Blåskjell Green Curry med Pad Thai-nudler og stubbskjellsopp

  1. Nudlene bløtlegges 30-40 minutter i lunkent vann.
  2. Stek ingefær og hvitløk noen sekunder i olje, tilsett brunt sukker, deretter limejuice, blåskjell, og tre typer Tabasco. Varmes til blåskjellene åpner seg. 
  3. Tilsett grønnsakene: Pak Choy, stubbskjellsopp og kullgrillet paprika. Varmes noen minutter til.
  4. Tilsett Green Curry-sausen. Om ønskelig kan man tilsette litt ekstra grønn farge og smak, lag en puré med urter, spinat og kokosmelk. Tilsett, og la småkoke / dampe noen minutter.
  5. Tilsett nudlene, varmes et lite minutt. Pynte med lime og asiatiske urter etter smak.   

 

Kan også tilberedes i kombidamper.

Relaterte produkter

Risnudler Phad Thai
Risnudler Phad Thai

Løs pakkede Phad thai nudler i 3 kg storkjøkkenforpakning av premium kvalitet, slik som andre produkter fra Go-Tan. Forpakning tilpasset storkjøkken.

Mer info
Limesaft
Limesaft

99,98 % limesaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet er en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info
Stubbskjellsopp mini
Stubbskjellsopp mini

Posen inneholder 80% Stubbeskjellsopp og 17 % solsikkeolje sammen med persille, hvitløk og naturlige smaker. Soppen passer i mange sammenheng; alt fra klassiske reinsdyrkaker og karbonader, til mer premium retter som reinsdyr. Til spagetti og tagliatelle gjør den seg bra sammen med en kremsaus eller i soppstuing på en toast. Sist men ikke men minst er dette pizzaens beste venn.

Mer info
Kullgrillet Paprika Rød&Gul
Kullgrillet Paprika Rød&Gul

Grillet på riller over åpen flamme i firkantete avlange biter og marinert i solsikkeolje, litt urter og hvitløk. Søtlig med god tyggemotstand uten smak av eddik eller saltlake. Kullgrillet Paprika har en naturlig plass på antipasta-menyen, som tapas, i salatbaren eller som topping på salater, sandwich, til grillet kjøtt og fisk. Absolutt garantert på de nå så attraktive italiensk tynne pizzaene sammen med litt Parmaskinke toppet med ristet hvitløk.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info