Black'n kyllingbryst i ristet paprikasaus med gresskarkjerner og grillede oliven
Kyllingbrystet vendes i rikelig med Cajun kryddermiks. Alternativt benyttes laksefilet. Stekes i meget het panne i olivenolje. Avsluttes i ovnen. Ristet paprika saus: Kjør Paradiso grillede paprika i foodprocessor sammen med creme fraiche og litt utspedd kylllingfond slik at den får passe konsistens, tilett grønne urter etter smak. Kok opp før servering, tilsett litt olivenolje for smak. Anrett på tallerken som på bildet, servere med villrismiks tilberedt som anvist, men med utblandet kyllingfond istedenfor vann.
Tips: Erstatt risen med "Dirty Rice", se egen oppskrift under kategorien Fresh Mex!
-
Ingrediens
-
0,005kg
Villa Verde Gresskarkjerner, ristet
-
0,01l
Ybarra Olivenolje
-
5g
Cajun King Cajun Kryddermiks
-
0,01kg
Paradiso Grillede grønne oliven u/sten
-
0,05kg
Paradiso Grillet strimlet paprika
-
0,05kg
Paradiso Ris Villrismix
-
0,007l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,150 kg
Kyllingbryst
-
0,150 kg
Laksefilet
-
0,030 l
Creme Fraiche
-