Black'n kyllingbryst i ristet paprikasaus med gresskarkjerner og grillede oliven

Black'n kyllingbryst i ristet paprikasaus med gresskarkjerner og grillede oliven

Kyllingbrystet vendes i rikelig med Cajun kryddermiks. Alternativt benyttes laksefilet. Stekes i meget het panne i olivenolje. Avsluttes i ovnen. Ristet paprika saus: Kjør Paradiso grillede paprika i foodprocessor sammen med creme fraiche og litt utspedd kylllingfond slik at den får passe konsistens, tilett grønne urter etter smak. Kok opp før servering, tilsett litt olivenolje for smak. Anrett på tallerken som på bildet, servere med villrismiks tilberedt som anvist, men med utblandet kyllingfond istedenfor vann.

Tips: Erstatt risen med "Dirty Rice", se egen oppskrift under kategorien Fresh Mex!

Relaterte produkter

Gresskarkjerner Ristede
Gresskarkjerner Ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Oliven grillet grønn
Oliven grillet grønn

Grønne store Halkidike oliven u.stein grilles og legges i lake sammen med krydder- og pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Villrismix
Villrismix

Parboiled ris tilsatt 15 % villris. Villris er egentlig ikke en rissort, men et gresstrå. Villris inneholder mer proteiner, mineraler og B-vitaminer enn både polert og brun ris. Fargen gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info