Biff eller svin grønnsak Teriyakiwok med sesam

Biff eller svin grønnsak Teriyakiwok med sesam

Mariner den forstekte biffen/svinekjøttet (i strimler,skåret på langs, med kjøttfibrene) i Ketjap manis, hvitløk og sambal oelek over natten, Kutt alle grønnsakene, bløt nudlene i ca 15 min. i  varmt vann (fra springen) og avkjøl dem. Bland nudlene med Go-Tan wokolje, Teriyakisaus, litt sesamfrø og plasser i gastronorm. Bland alle grønnsaker med resten av Teryakisausen, hvitløk, ingefær og sambal oelek og plasser i G/N. Topp med kjøttet. Ved servering: Settes i ovn på kombidamp 200 grader ca 8 minutter - serveres med ekstra saus, ris med lime og BIFF/SVINEFILET på toppen.

Relaterte produkter

Nudler Mie
Nudler Mie

Nudler av høy kvalitet med deilig duft og smak. 40 g tørr vare gir ca. 130 g serveringsklare nudler.

Mer info
Ketjap Manis
Ketjap Manis

Soyasaus reduseres sammen med krydder og urter. Gir en soyasaus med fyldig søtlig balanse.

Mer info
Woksaus Teriyaki
Woksaus Teriyaki

Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, som også fungerer ypperlig som marinade og tilsetning i sauser og andre retter. Anbefales særlig som marinade.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info