Biff Chop Suey
Legg nudlene i bløt 15 minutter i varmt vann. La renne av. Oksekjøtt eller svin kuttes i 1x3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med nudlene. Legges opp i GN-bakk og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Rør inn hoisinsaus og soyasaus. Det stekte kjøttet legges på toppen. Avslutt med litt ekstra saus, og sesamfrø.
-
Ingrediens
-
0,001l
Olivenolje
-
0,075kg
Blue Dragon Eggnudler
-
0,075kg
Nudler Mie
-
0,0025l
Hoi Sin saus
-
0,0025l
Blue Dragon Soya Sauce
-
0,0025l
Soyasaus Premium
-
0,1 kg
Oksekjøtt eller svinekjøtt
-
Grønnsaksmiks:
-
0,1kg
Wokgrønnsaker
-
30 g
Kinakål, strimlet
-
20 g
Brokkoli, grovkuttet
-
20 g
Gulrot, skiver
-
20 g
Purre, skiver
-
Sesamfrø
-