Best performance Madras

Best performance Madras

Lam, kylling eller vinekjøtt kuttes i avlange stykker, ikke så store, slik at marinaden gjør nytten for seg. Rør sammen currypaste og limesaft. Kjøttet eller scampi marineres i 1-2 timer, eller mer (gjerne over natten). Beregn nok marinade til at alt dekkes over. Stek opp kjøttet / scampien. Varm opp madras-sausen, kokes til den har blitt redusert og har satt seg. Tilsett tilsett kjøtt / scampi og grønnsaker. Tilsett Kokosnøttmelk helt til slutt for et mer kremet resultat. Server med fullkornris (alternativt Cous Cous med grønnsaker, se oppskrift). Server med indisk tilbehør: Mango Chutney, nanbrød, raita og papadums.

Relaterte produkter

Curry Paste Mild
Curry Paste Mild

Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info
Fullkornsris Parboiled Brun
Fullkornsris Parboiled Brun

Den naturlige, næringsrike og langkornede risen er en ekte energibunt med viktige næringsstoffer. Smaken er kraftig og aromatisk. Risen er en naturlig følgesvenn til alle typer gryteretter og gratenger. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Grillet Squash
Grillet Squash

Grillet squash i skiver, i 1 kg pose , er en forpakning som er holdbar i romtemperatur. Passer meget godt på pizza, i brødbakst, sauser, supper, squashpannekaker, salat, på en sandwich, eller som topping til kjøtt / fisk / kylling.

Mer info