Bakt potet med mais-salsa

Bakt potet med mais-salsa


Bak potetene møre i ovnen. Bland mais, rødløk og persille. Åpne de bakte potetene og hel over en spiseskje guacamoledip. Fordel resten av fyllet over og server!

Tips: Maissalsaen er også velegnet i en salatbuffet!

Relaterte produkter

Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
Guacamole Western
Guacamole Western

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip.

Mer info
Soltørkede Tomater Strimlet
Soltørkede Tomater Strimlet

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info