Storkjokken Opskrifter Foodservice Avocadosuppe Ha avocado eller avocadopulp, hvitløk, sitronsaft, melk og picantesaus i foodprosessoren. Kok opp kyllingfond og vann, og tilsett avocadoblandingen. Røres godt sammen. Still suppen på kjøl. Sarveres kald med haket purre og noen avocadoterninger til pynt, og tortilla chips ved siden av. Tips: Kan også serveres varm, men må ikke koke. Det kan også gjerne tilsettes reker eller scampi like før servering. Ingrediens 25 g Avocado skivet 0,025kg Casa California Avacado Pulp 5ml Realemon Sitronsaft 0,016kg El Paradiso Picantesaus 0,01l Touch of Taste Kyllingfond 35g Mission Tortilla Chips 2 g Hvitløk, hakket 0,1l Vann 0,01kg Purre, hakket 0,5 dl Melk Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr Avocado skivet kg Casa California Avacado Pulp 368084 4421 ml Realemon Sitronsaft 4517934 122127 kg El Paradiso Picantesaus 1564665 4532 l Touch of Taste Kyllingfond 964676 2239 g Mission Tortilla Chips 2286649 100083 Hvitløk, hakket l Vann kg Purre, hakket Melk Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden