Avocadosuppe
Ha avocado eller avocadopulp, hvitløk, sitronsaft, melk og picantesaus i foodprosessoren. Kok opp kyllingfond og vann, og tilsett avocadoblandingen. Røres godt sammen. Still suppen på kjøl. Sarveres kald med haket purre og noen avocadoterninger til pynt, og tortilla chips ved siden av.
Tips: Kan også serveres varm, men må ikke koke. Det kan også gjerne tilsettes reker eller scampi like før servering.
-
Ingrediens
-
25 g
Avocado skivet
-
0,025kg
Casa California Avacado Pulp
-
5ml
Realemon Sitronsaft
-
0,016kg
El Paradiso Picantesaus
-
0,01l
Touch of Taste Kyllingfond
-
35g
Mission Tortilla Chips
-
2 g
Hvitløk, hakket
-
0,1l
Vann
-
0,01kg
Purre, hakket
-
0,5 dl
Melk
-