Agurksalat med nori

Agurksalat med nori

Kutt agurk og reddik i staver. Rist nori arkene på 180°C i to minutter og avkjøl. Bland finhakket ingefær med agurk, sesamfrø, sambal oelek, sesamolje, wok olje, ketjap manis, hvit baslamico og juster med sitron og vanlig soya sauce. Klipp opp noriflakene i 3 cm lange strimler og vend inn i salaten rett før servering.

Relaterte produkter

Ingefær syltet
Ingefær syltet

Blue Dragon erstatter sin klassiske Sushi rosa ingefær, med gul sushi ingefær. Den gule, syltede ingefæren er den vanligste formen for ingefær og den som brukes på de aller fleste sushirestauranter. Ingefær har blitt en meget populær ingrediens de siste årene, ikke minst på grunn av sunnhetsaspektet!

Mer info
Sambal oelek
Sambal oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info
Balsamico hvit
Balsamico hvit

Omsider kommer også hvit, tradisjonell balsamico på markedet. Hvit druemost og vineddik lagres på fat i tre år. Til tross for 65 ulike eddiksyrer smaker produktet overraskende friskt, uten noen form for surhet i smaken. Perfekt for reduksjon i hvite sauser, dressinger, kalde sauser eller som tilbehør til salat.

Mer info
Sushi Nori
Sushi Nori

Sushi Nori er sammen med ris den viktigste ingrediensen i klassisk Sushi Maki. Produktet er veletablert i Norge, og kommer nå i ny og innbydende design. Det er også endret fra 10 til 5 ark per pose, noe som gir 5 ruller og ca 50 biter Maki.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Ketjap Manis
Ketjap Manis

Soyasaus reduseres sammen med krydder og urter. Gir en soyasaus med fyldig søtlig balanse.

Mer info
Sesamolje
Sesamolje

Brukes som krydder eller smakssetter for å gi en nøtteaktig smak på matretter eller dressinger.

Mer info