Sjokolade, appelsin og olivenoljemousse

Sjokolade, appelsin og olivenoljemousse

Smelt sjokoladen forsiktig i mikrobølgeovn eller vannbad. Tilsett olivenolje og bland med sjokoladen. Skill eggeplommer og eggehvitter. Eggeplommene piskes luftige sammen med halvparten av sukkeret. I en annen bolle stivpiskes eggehvittene sammen med resten av sukkeret. Riv det ytterste skallet fra en halv appelsin. Sjokoladeblandingen røres sammen med eggeplommeblandingen. Tilsett eggehvitteblandingen, appelsinskall og cointreau. Blandes forsiktig. Helles i glass og toppes med appesinbåter. La stå kaldt frem til servering.

Relaterte produkter

Sitia Extra Virgin Olive Oil
Sitia Extra Virgin Olive Oil

En utmerket extra virgin / kaldpresset olivenolje fra Sitia, Kreta regionen. Kaldpresset olivenolje med en fyldig og rik smak, edel aroma og smaragdgrønn fargetone. Olivenoljen har fått topplasseringer i alle prestisjetunge internasjonale konkurranser: - Førsteplass, Intense Fruitiness Section, International Olive Oil Council Quality Award, 2001 og 2002 - Golden Lion Int. Competition S.O.L Verona Italy 1999 - Gold Award, Great Taste Awards 2001, The Guild of Fine Food Retailers UK. - Børsens Fødevarepris i Danmark for ”beste olivenolje” 2007

Mer info