Tortelli Bøffelricotta med spinat, soltørket tomat og parmaskinke

Tortelli Bøffelricotta med spinat, soltørket tomat og parmaskinke

  1. Pasta kokes i rikelig med vann, 4-5 minutter fra frossen tilstand.
  2. I panne: Stek 2/3 av smøret, hvitløk, løk, parmaskinke, fersk tomat, soltørket cherrytomat og soltørket paprika. Varmes og svisjes noen minutter.
  3. Tilsett spinat og rør inn.
  4. Tilsett resten av smøret, fløte og den ferdigkokte pastaen. Varmes et lite minutt. Tilsett halvparten av pestoen.
  5. Legg opp på tallerken, pynt med kremet balsamico, timian, resten av pestoen og litt reven parmesan
  • Ingredienser

    • 0,125 kg Tortelli Mozza&Tomat
    • 0,03 kg Smør
    • 3 g Hvitløk, hakket
    • 0,02 g Løk, hakket
    • 0,03 kg Parmaskinke, grovstrimlet
    • 0,015 kg Tomat i terninger
    • 0,025 kg Semi-dried Cherrytomater
    • 0,015 kg Soltørket Paprika strimlet
    • 0,015 kg Spinat
    • 0,03 l Fløte
    • 5 ml Eddik Balsamicream
    • 2 g Timian
    • 0,01 kg Parmesan, revet