Twinings Best Breakfast semifinalister

 

Twinings Best Breakfast arrangeres for 17. gang i 2023, hvor mer enn 400 av hotellene i Norge vurderes.

Vi har nå vært gjennom første runde i konkurransen, og det har i år vært skyhøyt nivå på hotellfrokostene landet rundt. Vi ser en spennende utvikling av hotellfrokostene i Norge, hvor flere hoteller har begynt med à la carte-servering i tillegg til frokostbuffet.

Vi har sett en fantastisk utvikling av frokostkonsepter i Norge, og av den grunn har vi også valgt å dele konkurransen inn i to ulike kategorier, frittstående hotell og kjedehotell. Vi kårer dermed semifinalister til årets Twinings Best Breakfast 2023 i begge kategorier. I år har vi delt inn i 6 ulike distrikter.

Distriktsvinnerene er så med i kampen om finaleplass, og blir vurdert av ekstern fagjury. Denne kåringen foregår etter sommeren. Det kåres tilslutt en vinner i frittstående hotell og en vinner blant kjedehotell.

Bærekraft får en større og større del av vår hverdag og det vil også gjenspeile seg i at bærekraft blir en enda viktigere del av Twinings Best Breakfast. Vi vet dette er viktig for oss alle, både leverandører, hoteller og merkevarer, derfor velger vi å ha ekstra fokus på bærekraft i kåringen av Norges Beste Hotellfrokost

Nytt av året er også en helt ny sammensetning i juryen. Det er en perfekt mix av fantastisk bransjeerfaring, og det mer kommersielle forbrukerperspektivet.

Vi gleder oss til mange fantastiske frokostopplevelser videre fremover og gratulerer så mye til semifinalistene.

Vi ønsker alle lykke til