Oppskriften på en god meny

Twinings Best Breakfast Fylkesvinnere 2017

Twinings Best Breakfast kårer i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Vi er stolte av å se utviklingen frokost har hatt på hoteller i Norge i løpet av disse årene, og ønsker å skryte av alle de der ute som gjør en fantastisk jobb med å bidra til at hotellgjester i Norge kan nyte en fantastisk frokost.

Norges beste frokost kåres i oktober, men i løpet av mai kårer vi en vinner i hvert fylke. I noen fylker er konkurransen ekstra tett, og da kan det også utstedes et "Wild Card", til et sted som ikke vinner fylket sitt, men som blir med i semifinalen og har mulighet til å kvalifiseres til finalen på lik linje med fylkesvinnerne.

Vi gratulerer så mye til alle fylkesvinnere og mottakere av Wild card!

Følg oss på facebook eller følg med her for oppdateringer:https://www.facebook.com/haugengruppenfoodservice/

 

Fylkesvinnere 2017 

 

Finnmark: Scandic Kirkenes 
Troms: Scandic Ishavshotellet 
Nordland: Thon Hotel Lofoten 
Nord-Trøndelag: Scandic Hell 
Sør-Trøndelag: Scandic Nidelven 
Møre og Romsdal: Scandic Seilet 
Sogn og Fjordane: Scandic Sunnfjord 
Hordaland: Scandic Byparken 
Rogaland: Scandic Maritim Hotel Haugesund 
Oppland: Hafjell Hotel
Hedmark: Scandic Elgstua 
Buskerud: Scandic Park Drammen 
Telemark: Quality Hotel Skjærgården 
Vest-Agder: Dyreparken Hotell 
Aust-Agder: Thon Hotel Arendal 
Vestfold: Scandic Park Sandefjord 
Østfold: Støtvig Hotel
Akershus: Thon Oslo Airport
Oslo: Scandic St. Olavs plass 

 

 

Wild Card 2017 

 

Troms: Thon Harstad 
Nordland: Thon Nordlys Bodø 
Hordaland: Thon Rosenkrantz Bergen 
Rogaland: Scandic Airport Hotel Sola 
Oppland: Nythun Høyfjellshotel 
Østfold: Refsnes Gods
Akershus: Scandic Oslo Airport
Oslo: Grand Hotel Oslo by Scandic
Oslo: Thon Rosenkrantz Oslo
Oslo: Thon Terminus
Oslo: The Thief
Oslo: Radisson Blu Plaza

 

 

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste frokost for 13 år på rad. Over 400 hoteller har blitt vurdert i innledende runde før fylkesvinnere og wild card har blitt utvalgt. Alle fylkesvinnere og wildcard blir vurdert i en egen semifinale før de aller beste blir plukket ut til finalen og vurdert av en ekstern jury. Juryen består av:

 

Lars Erik Underthun: Norges første medaljevinner i Bocuse d'Or, driver av Spisestedet Feinschmecker og president i Bocuse d'Or Norge 
Wenche Andersen: Hele Norges frokostkokk nummer én gjennom God Morgen Norge. Kjent også som kokebokforfatter og matjournalist, og mottaker av Hedersprisen under Gullruten 2017 
Det 3. jurymedlemmet: ...Er en godt bevart hemmelighet. Vedkommende har omfattende bransjeerfaring, og tilfører juryen bredde i sitt arbeid.