Twinings Best Breakfast Fylkesvinnere 2017
Twinings Best Breakfast kårer i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Vi er stolte av å se utviklingen frokost har hatt på hoteller i Norge i løpet av disse årene, og ønsker å skryte av alle de der ute som gjør en fantastisk jobb med å bidra til at hotellgjester i Norge kan nyte en fantastisk frokost.
Norges beste frokost kåres i oktober, men i løpet av mai kårer vi en vinner i hvert fylke. I noen fylker er konkurransen ekstra tett, og da kan det også utstedes et "Wild Card", til et sted som ikke vinner fylket sitt, men som blir med i semifinalen og har mulighet til å kvalifiseres til finalen på lik linje med fylkesvinnerne.
Vi gratulerer så mye til alle fylkesvinnere og mottakere av Wild card!
Følg oss på facebook eller følg med her for oppdateringer:https://www.facebook.com/haugengruppenfoodservice/

Fylkesvinnere 2017
Finnmark: Scandic Kirkenes
Troms: Scandic Ishavshotellet
Nordland: Thon Hotel Lofoten
Nord-Trøndelag: Scandic Hell
Sør-Trøndelag: Scandic Nidelven
Møre og Romsdal: Scandic Seilet
Sogn og Fjordane: Scandic Sunnfjord
Hordaland: Scandic Byparken
Rogaland: Scandic Maritim Hotel Haugesund
Oppland: Hafjell Hotel
Hedmark: Scandic Elgstua
Buskerud: Scandic Park Drammen
Telemark: Quality Hotel Skjærgården
Vest-Agder: Dyreparken Hotell
Aust-Agder: Thon Hotel Arendal
Vestfold: Scandic Park Sandefjord
Østfold: Støtvig Hotel
Akershus: Thon Oslo Airport
Oslo: Scandic St. Olavs plass
Wild Card 2017
Troms: Thon Harstad
Nordland: Thon Nordlys Bodø
Hordaland: Thon Rosenkrantz Bergen
Rogaland: Scandic Airport Hotel Sola
Oppland: Nythun Høyfjellshotel
Østfold: Refsnes Gods
Akershus: Scandic Oslo Airport
Oslo: Grand Hotel Oslo by Scandic
Oslo: Thon Rosenkrantz Oslo
Oslo: Thon Terminus
Oslo: The Thief
Oslo: Radisson Blu Plaza
Twinings Best Breakfast kårer Norges beste frokost for 13 år på rad. Over 400 hoteller har blitt vurdert i innledende runde før fylkesvinnere og wild card har blitt utvalgt. Alle fylkesvinnere og wildcard blir vurdert i en egen semifinale før de aller beste blir plukket ut til finalen og vurdert av en ekstern jury. Juryen består av:
Lars Erik Underthun: Norges første medaljevinner i Bocuse d'Or, driver av Spisestedet Feinschmecker og president i Bocuse d'Or Norge
Wenche Andersen: Hele Norges frokostkokk nummer én gjennom God Morgen Norge. Kjent også som kokebokforfatter og matjournalist, og mottaker av Hedersprisen under Gullruten 2017
Det 3. jurymedlemmet: ...Er en godt bevart hemmelighet. Vedkommende har omfattende bransjeerfaring, og tilfører juryen bredde i sitt arbeid.