Oppskriften på en god meny

Twinings Best Breakfast finalister 2017

Haugen-Gruppen gratulerer de 8 finalistene i Twinings Best Breakfast 2017!

Finalister 2017

Scandic Byparken
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Thon Hotel Lofoten
Scandic Hell
Scandic Nidelven
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Scandic Seilet
Scandic Ishavshotellet

 

Twinings Best Breakfast

Twinings Best Breakfast kårer i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Vi er stolte av å se utviklingen frokost har hatt på hoteller i Norge i løpet av disse årene, og ønsker å skryte av alle de der ute som gjør en fantastisk jobb med å bidra til at hotellgjester i Norge kan nyte en fantastisk frokost.

I perioden januar til mai ble det kåret fylkesvinnere og "Wild Card" hoteller som ikke vinner fylket sitt, men som blir med i semifinalen og har mulighet til å kvalifiseres til finalen på lik linje med fylkesvinnerne. Alle fylkesvinnere og wildcard blir vurdert i en egen semifinale før de aller beste blir plukket ut til finalen og vurdert av en ekstern jury. Juryen består av:

 

Lars Erik Underthun:   Norges første medaljevinner i Bocuse d'Or, driver av Spisestedet Feinschmecker og president i Bocuse d'Or Norge   

Wenche Andersen:  Hele Norges frokostkokk nummer én gjennom God Morgen Norge. Kjent også som kokebokforfatter og matjournalist, og mottaker av Hedersprisen under Gullruten 2017  


Det 3. jurymedlemmet
: ...Er en godt bevart hemmelighet. Vedkommende har omfattende bransjeerfaring, og tilfører juryen bredde i sitt arbeid.