Oppskriften på en god meny

Spennende nyheter fra Storkjøkken lanseres 1. september 2014

     

 

Salomon
Salomon Food World er en ren storkjøkkenspesialist av dimensjoner. Holder til i Tyskland, og er kjent for hvert år å lansere nye meget innovative og tidsriktige produkter. Sunne retter som er produsert av ferske råvarer uten tilsetningsstoffer. Passer både som appetizer, forrett og varmrett.

   Salomon Hot Chicks Sweet & Spicy
             

 Salomon Hot Chicks Medium Spicy

   Salomon Hot Kicks X-Treme

 

Casa California
Ekte meksikansk guacamole. 100 % Hass Avocado. Casa California er suveren markedsleder innen guacamole i det norske storkjøkkenmarkedet, og er et produkt som er å finne på enhver cafe, restaurant eller hotell med en viss fokus på den meksikanske retningen.

   

Casa California Spicy Guacamole

 

Mission
Mission er verdens aller største produsent avtortillas. På verdensbasis produseres mer enn 80 millioner tortillas, hvereneste dag! De siste årene har Mission utvidet sitt sortiment medtoppkvalitetsprodukter som Tortillachips, og Nanbrød. Mission tortillas ernaturlig helt fri for tilsetningsstoffer og allergener. Det brukes kun hvete avhøyeste kvalitet i produksjonen, fra egen mølle i Italia.

   

Mission Fersk Maistortilla 15 cm

 

Canderel
Canderel smaker som sukker, men har 90% færre kalorier. Rød Canderel er laget på Aspartham, søtningsstoffet som WHO og Mattilsynet har satt en vesentlig høyere daglig maksinntak på enn både Sukralose (Splenda) og Cyklamat og Sakkarin (Natreen / Suketter).
Stevia Canderel Green er laget på Stevia som er en helt naturlig søtning.

 

Canderel Stevia Flytende

 

Alle produktene er tilgjengelig over grossist fra og med lansering 1. september 2014!